joi, 13 septembrie 2012

iPhone 5, 5 aspecte negative

Noul iPhone 5 se pare ca nu se ridica la standardele mult asteptate de public.Producatorii lui au omis cateva aspecte importante:

  • Acelasi design : noul smartphone este putim mai inalt decat vechiul smartphone, este cu 18% mai subtire si cu 20% mai usor insa aceste schimbari nu au facut sa fie din telefon decat un Iphone 4 lungit.
  • Nu are tehnologie NFC : Tehnologia Near Field Communication (NFC) a fost inclusa in majoritatea smartphon-urile lansate in aceasta vara, insa Apple a hotarat sa nu adopte aceasta tehnologie, care face posibila efectuarea platilor la POS-uri sau poate functiona chiar si cheie de masina.
  • Aceeasi stocare de capacitate : capacitatea maxima a iPhone-ului 5 este de 64 GB si nu de 128 GB asa cum multi se asteptau.
  • Aceeasi baterie : sperantele erau mari in privinta bateriei existand zvonuri ca va avea o durata de viata mai mare decat a concurentilor de la Android, insa potrivit testelor aceasta este doar cu putin mai buna decat cea de la iPhone 4S.
  • Fara securitate biotermica : Pe scurt, aceasta tehnologie recunoaste amprenta utilizatorului inloc sa introduca un cod pentru a debloca telefonul.

iphone 5 design


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu