luni, 24 septembrie 2012

Kiss Cash Concurs

Mii de euro si multe alte surprize te asteapta in noul sezon de Kiss Cash.Inscrierile se fac prin SMS sau online pe kissfm.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa asculti Kiss FM, daca esti sunat trebuie sa spui numele ultimului hit difuzat la radio.

Alimente care echilibreaza metabolismul

Produse ce nu trebuie sa lipseasca din dieta pentru a avea un metabolism de foc :
Echilibrate metabolism

  • Ceaiul verde trezeste metabolismul la viata deoarece contine flavonoizi, antioxidanti si proprietati termogenice care ajuta la topirea grasimilor intr-un timp mult mai scurt.
  • Merele contin o sursa bogata de fibre si putne calorii fiind astfel principalul fruct care impiedica sindromul metabolic, bolile cardiovasculare si diabetul.
  • Telina este alcatuita in mare parte din apa si celuloza nedigerabila, este un aliment care necesita multe calorii pentru a fi digerata.
  • Grepfrutul este un fruct recomandat pentru consum in fiecare dimineata de catre expertii in nutritie, contine antioxidanti care ajuta la reducerea nivelului de insulina.
  • Brocoli stimuleaza metabolismul sa fie mai rapid cu ajutorul nutrientilor pe care ii contine, calciu si vitamina C.
  • Usturoiul tine sub control nivelul de lipide din sange si de zahar din organism, ajuta la inlaturarea elementelor nocive din alimente si mediul inconjurator.
  • Ardeiul iute ajuta organismul sa arda cu pana la 25% mai multe calorii pe ora.
 

sâmbătă, 15 septembrie 2012

Ierburi si verdeturi sanatoase!

Alaturi de fructe si legume, zarzavaturile sunt o sursa uimitoare de vitamine, minerale si fibre naturale.Ele au proprietati tonice, antiseptice, antiinflamatoare, sedative si diuretice fiind recomandate pentru tratarea si prevenirea unui numar mare de boli.
Patrunjelul ajuta digestia, este un bun detoxifiant, regleaza tensiunea si stimuleaza sistemul imunitar.Cercetarile arata ca frunzele de patrunjel au in compozitia lor de patru ori mai multa vitamina C decat o portocala si o cantitate mare de fier bine asimilata de organism datorita vitaminei C.
Mararul contine fitoestrogeni, care ajuta la reglarea balantei endocrine, contine vitamina C, fier, mangan, magneziu, acesta ajuta la prevenirea calculozelor si poate fi folosit pentru tratamentul impotriva infectiilor urinare.
Leusteanul combate infectiile respiratorii si urinare, ajuta la scaderea tensiunii arteriale si este folosit in tratamente pentru afectiunile digestive.
Cimbrul combate tusea, tinctura de cimbru este folosita ca remediu in caz de crampe abdominale, tuse convulsiva, astm bronsic, infectii renale.

joi, 13 septembrie 2012

Modele de tatuaje pentru cupluri

couple tattoo

fish family tattoo

couple tribal tattoo

flower tattoo fit

couple tattoo

couple heart tattoo

couple cross tattoo

couple written tattoo

finger tattoo couple

written feet couple tattoo

couple hello kitty tattoo

finger couple tattoo

inifite couple tattoo

tattoo written feet couple

tattoo written arms couple

small tattoo couple

family tattoo

tattoo written arms couple

pacman couple tattoo

couple pi tattoo

feet puzzle couple tattoo

written ring couple tattoo

flowers feet couple tattoo

heart couple tattoo

Tatuaje pentru cupluri

Tatuajele de cuplu sunt o modalitate noua pentru cei care vor sa se uneasca pe veci, fie ca sunt mici, mari, semnificative, nesemnificative, ele tot timpul au rolul de a-i uni pe cei ce si le atribuie.

tatuaj pentru gemeni

tatuaj cu floare pentru cuplu

tatuaj gemeni

tatuaj inima cheie

couple tattoo

couple star tattoo

couple written tattoo

couple cards tattoo

ameridiens couple tattoo

couple cross tattoo

tribal couple tattoo

couple written tattoo

Semnificatia tatuajelor cu lei

Leul este un simbol stravechi care a fost incorporat in religie si mitologie in numeroase culturi si civilizatii.
Leul este adesea folosit ca un simbool al regalitatii fiind considerat in multe culturi "Regele fiarelor''.Leul sau leoaica este unul din cele douasprezece semne ale zodiacului si reprezinta soarele.
Leul simbolizeaza puterea divina, autoritatea regala, victoria, curajul, mandria, noblimea, viclenie si putere.

Model de tatuaj cu leu

Johnny Deep i-a cumparat Vanessei o vila de 4,4 mil. de dolari!

Johnny Deep i-a cumparat Vanessei, mama celor doi copii ai sai, o vila de 4,4 milioane de dolar la Hollywood. Casa este construita in stil mediteranean si se intinde pe o suprafata de 1.750 metri patrati.
Mama copiilor lui Johnny Deep


Corpul barbatesc 3 aspecte necunoscute

Cecetatorii de la LiveScience au mai descoperit cateva aspecte ale corpului barbatesc:

  • Barbatii fac mai des hernie inghinala : unele puncte slabe ale inelului inghinal pot permite unor parti din intestinul subtire sa scape prin ele, provocand astfel hernia. Desi femeile au si ele inel inghinal, acesta acesta este mai mic decat cel al barbatilor astfel hernia de acest tip este mai frecventa la ei.
  • Muschii din zona testiculelor au reflexie : Unele reflexe, cum ar fi cele din zona genunchilor sunt bine cunoscute, dar alte nu, cum ar fi muschii care inconjoara testiculele, respectiv muschii cremster.Acestia sunt responsabili pentru apropierea testiculelor de corp atunci cand este frig.
  • Barbatii pot mirosi mai urat decat femeile : Datorita cantitatii mai mari de androsteron ( un hormon in urina si transpiratie ) barbatii pot mirosi mai urat decat femeile.Acest hormon actioneaza ca un feromon la unele animale, prin care se transmit informatii sociale si sexuale altor animale.

iPhone 5, 5 aspecte negative

Noul iPhone 5 se pare ca nu se ridica la standardele mult asteptate de public.Producatorii lui au omis cateva aspecte importante:

  • Acelasi design : noul smartphone este putim mai inalt decat vechiul smartphone, este cu 18% mai subtire si cu 20% mai usor insa aceste schimbari nu au facut sa fie din telefon decat un Iphone 4 lungit.
  • Nu are tehnologie NFC : Tehnologia Near Field Communication (NFC) a fost inclusa in majoritatea smartphon-urile lansate in aceasta vara, insa Apple a hotarat sa nu adopte aceasta tehnologie, care face posibila efectuarea platilor la POS-uri sau poate functiona chiar si cheie de masina.
  • Aceeasi stocare de capacitate : capacitatea maxima a iPhone-ului 5 este de 64 GB si nu de 128 GB asa cum multi se asteptau.
  • Aceeasi baterie : sperantele erau mari in privinta bateriei existand zvonuri ca va avea o durata de viata mai mare decat a concurentilor de la Android, insa potrivit testelor aceasta este doar cu putin mai buna decat cea de la iPhone 4S.
  • Fara securitate biotermica : Pe scurt, aceasta tehnologie recunoaste amprenta utilizatorului inloc sa introduca un cod pentru a debloca telefonul.

iphone 5 design


miercuri, 12 septembrie 2012

Cel mai colorat fruct din lume

Acest fruct se gaseste in padurile din centrul Africii, face parte din specia Pollia condensata, pomii lor ating inaltimea de un metru, dar inflorescentele sunt cele care impresioneaza.Culoarea intensa a fructului este data de interactiunea luminii cu fibrele mici de celuloza, ale plantei, acestea fiind asezate sub forma de spirala cu o distanta variabila de la celula la celula modificand astfel culoarea reflectata.

Cea mai usoara metoda de a te lasa de fumat!

Salut, ma numesc Vlad si am fost fumator timp de 5 ani, cu multe metode de a ma lasa de fumat  (metoda vointei, plasturi cu nicotina, tigari electronice) dar toate au esuat. Asta pana intr-o noapte cand am gasit din intamplare o carte "In sfarsit nefumator" scrisa de Allen Carr, avand multe recomandari aceasta carte mi-am zis sa o citesc si eu si chiar a dat rezultate, m-am lasat de fumat. Tot ce trebuie sa faceti este sa cititi aceasta carte si va lasati de fumat garantat!

marți, 11 septembrie 2012

Joaca jocuri pentru a castiga jocuri!

Este foarte simplu sa castigi jocuri gratis pe steam, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe playblink.com si sa participi la giveaway-urile lor, unele necesita doar intrare, altele trebuie sa te joci pentru a le castiga, cel mai bun punctaj castigand acel giveaway. Incearca si tu!

Castiga jocuri gratis!

Castiga jocuri gratis pe steamgifts.com. Daca ai un cont de steam cu jocuri in valoeare de 20 de euro atunci te poti inregistra la giveaway-urile sitului pentru sansa de a castiga jocuri. Jocurile castigate sunt trimise direct prin steam trades sau prin email. Intra, inscrie-te si castiga ! E foarte simplu!

Vodka, alte scopuri!

Vodka este o bautura alcoolica dar care are si alte intrebuintari decat acelea de a-ti tulbura mintile:
Vodka pastreaza florile taiate proaspat mai mult tinmp in vaza in care sunt tinutem, cu o lingurita de zahar si una de votca se poate prelungi aspectul florilor taiate deoarece votca distruge bacteriile care se dezvolta in apa iar zaharul iar zaharul contribuie cu nutrientii de care au nevoie florile pentru a rezista mai mult.
Vodka este de asemenea un tratament anti matreata, o lingurita de rozmarin amestecata intr-un pahar cu vodka si lasat la macerat 48 de ore, este o lotiune naturala anti matreata cu care trebuie masat scalpul parului.
Vodka ajuta la prevenirea mucegaiului daca este pulverizata pe locurile unde acesta ar putea aparea.
Vodka indeparteaza mirosul hainelor si al pantofilor, amestecata intr-un pahar cu apa si pulverizata pe haine si pe incaltaminte, dupa care trebuie aerisite timp de ora, astfel alunga mirosurile neplacute.

duminică, 9 septembrie 2012

Semnificatia Tatuajelor Phoenix

Phoenix este un alt tatuaj de design care simbolizeaza popularitatea pe termen lung a traditiilor tatuajelor asiatice.De asemenea este un tatuaj cu o istorie bogata in culturi mitologice.In limba greaca semnificatia termenului phoenix este tradus prin cuvantul "rosu" care reprezinta focul existentei acestei pasari.


Semnificatia tatuajelor koi fish

Un tatuaj peste-koi simbolizeaza curajul si capacitatea de a atinge obiectivele si pentru a depasi dificultatile vietii. Atunci cand pestele este descris cum inoata in amonte, simbolizeaza faptul ca persoana posesoare acelui tatuaj inca se confrunta cu problemele lui.


Hairstyle pentru barbati 2012

In ultima vreme barbatii s-au axat cat mai mult posibil pentru aspectul lor fizic, frizura fiind una dintre principalele schimbari ale lor. Pentru cei care doresc sa isi schimbe modelul de tunsoare le recomand sa urmareasca aceasta galerie foto exclusiva: